Hvis du har problemer med at se denne side, klik her  
Français       English
  Vores historie  
 

Billedet er Sandrine Kwizerimana, som er 13 år gammel og studerer i 6 klasse og er medlem af foreningen “Familiens håb”.

 

Vi er 43 børn, som er medlemmer af “Familiens håb”, og vi bor i landsbyen Maramvya i Burundi, Centralafrika. Mange af os begyndte meget sent at gå i skole på grund af fattigdom.

 

Vi er 43 børn, der ikke har det let, fordi vi har mistet vores forældre på grund af borgerkrigen og mange sygdomme. Vi lever stadig med traumatiske tilstande på grund af ekstrem fattigdom, hjemløshed, sult og vanskelighederne med at få adgang til et godt sundhedsvæsen, passende retfærdighed og rettigheder.

 

Vi blev glade, da foreningen “Familiens håb” hjalp os, så vi kunne gå i skole. Mange af os kan indimellem give op og ikke komme i skole på grund af sult, fordi det giver os stress. Tilmed sørger vi stadig over døden af en pige i vores gruppe. Hun overlevede krigen, men overfor hende havde hverken sygdom eller fattigdom nogen barmhjertelig.

 

Vi er triste, når vi erfarer, at der er steder i verden, hvor maden bliver smidt i skradespanden, når vi på samme tid går i skole med en tom mave. Mange af os overlever disse vanskeligheder på grund af vores bøn og psykologisk støtte, der tilbydes af frivillige.

 

I dag er vi blevet meget opmuntret over at erfare, at Marcel Rachid , Linda Moxley , Karine Parello - Plesner og deres venner er i færd med at mobilisere deres venner og andre mennesker til at indsamle penge, der kan lindre vores sult.

 

Vi har brug for 35,000 dollars til at købe 1,5 hektar mark til at dyrke ris og det nødvendige tilbehør til dette projekt. Vores landsby er klar til at hjælpe os med at drive en rismark og en køkkenhave, der vil give os mulighed for at åbne en skole kantine. Således vil vi være sikker på at have mindst et varmt måltid om dagen og bedre være i stand til at koncentrere os i skolen. Vi håber på en bedre fremtid.

 

Ønsker du at støtte os, vi børn i denne kamp for vores liv og bedre fremtid, bedes du af dit hjerte give ved via mail eller online på www.fenations.org eller på et fundraising møde

 

Vi takker dig, fordi du har bidraget til, at vi bliver det, vi egentlig er i stand til at blive.

 

På vegne af alle børnene I foreningen “Familiens håb”, siger vi tak for din generøsitet

 

 Sandrine Kwizerimana

 signature de sandrine

 
 
 
  Donere nu  
   
  For mere information kontakt os på følgende adresser::  
  CANADA BURUNDI DANMARK
  305 - 2125, Boul. Grand
Montreal (Québec) H4B 2W7
Canada
Tel.: 514 660-9538
E-mail: famille.espoir
@fenations.org
Web site: www.fenations.org
P.O. Box.: 4022 Bujumbura
Burundi (
Central Africa)
Tel.: 257 79 908 501
E-mail: famille.espoir@fenations.org
Web site: www.fenations.org
Contakt Karine Parello-Plesner
Tel.: 0045 5022 2250
E-mail: psykolog@plesner.net
  Charity number: 809416050 RR0001 Registration no 530/2182